Η Stadon ανήκει στους εξουσιοδοτημένους από την E.E.T.T. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) καταχωρητές (Αρ. Μητρώου 91279), όσον αφορά τη διαχείριση ονομάτων χώρου (domain name) με κατάληξη .gr. Επίσης μεσολαβεί στην κατοχύρωση και άλλων δημοφιλών καταλήξεων, όπως .com, .eu, .net, .info, .org, κ.λπ.

Σας κατευθύνουμε σωστά αν χρειαστείτε βοήθεια για όποια θέματα ονοματοδοσίας προκύπτουν. Η Κατoχύρωση γίναιται σύντομα χωρίς ταλαιπωρία μόνο με τα απαραίτητα στοιχεία, χωρίς μακροσκελής φόρμες, χωρίς αποστολή εντύπων, fax και άλλων χρονοβόρων διαδικασιών.

  • Κατοχύρωση domain name με ελληνικές καταλήξεις: .gr, com.gr, net.gr, org.gr, edu.gr, gov.gr
  • Κατοχύρωση domain name με διεθνείς καταλήξεις: .eu, .org, .com, .info, .biz, net
  • Ανανέωση ενός domain name
  • Μεταβίβαση του domain name σε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο
  • Δωρεάν αλλαγή καταχωρητή και μεταφορά του domain name σας προς ή από την Stadon.
  • περιοδική υπενθήμιση πριν τη λήξη των ονομάτων

Ένα domain name (Όνομα Χώρου Ίντερνετ) είναι μία ονομασία που επιλέγουμε για να μπορούμε να συνδεθούμε σε μια ιστοσελίδα (site) στο διαδίκτυο.

Η λέξη αυτή πάντα ακολουθείται από μία κατάληξη (.gr, .eu, .com κ.α.) που χαρακτηρίζει τη γεωγραφική προέλευση του domain ή/και την ιδιότητα της ιστοσελίδας.

Έτσι, ένα domain με κατάληξη .GR γράφεται, “to-domain-mou.gr”, ένα όνομα χώρου .EU γράφεται “to-domain-mou.eu” κλπ.

Να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο κι εύκολο στην απομνημόνευση π.χ. ert.gr ή stadon.gr.

Να μη δημιουργεί αμφιβολίες για το πώς γράφεται ακόμα κι αν κάποιος το ακούσει μόνο και δεν το δεί γραμμένο, π.χ. ενώ το pyrosvestires.gr είναι καλό, το pyrasfaleies.gr θα δημιουργεί την απορία πώς γράφεται (pyrasfaleies ή pirasfalies ή pyrasfalies?).

Αν ένα όνομα αφήνει αμφιβολίες για τη σωστή γραφή του, φροντίστε να κατοχυρώσετε όλες τις εκδοχές του ονόματος pyrasfaleies.gr & pyrasfalies.gr & pirasfalies.gr & pirasfaleies.gr. Μη λυπηθείτε μερικά € αν δεν θέλετε ο ανταγωνιστής σας να πάρει ένα παρόμοιο όνομα και να σας κλέβει επισκέπτες!

Προσπαθήστε να περιέχει την κύρια λέξη κλειδί με την οποία θα σας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης π.χ. festival-sponsors.gr ή πυροσβεστήρες.gr ή xondriki-epiplon.gr.

Καλό είναι το domain name, να είναι περιγραφικό του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας ή να αναφέρει τον διακριτικό τίτλο ή επωνυμία της επιχείρησής σας, πχ: το linux-host.gr καταλαβαίνουμε ότι αφορά ιστοσελίδα Παρόχου Φιλοξενίας σε Linux Server και το stadon.gr καταλαβαίνουμε ότι είναι το site της εταιρίας stadon.

Μπορείτε να κατοχυρώσετε και να ανανέωσετε .gr domains για 2 ως 10 έτη και .eu, .com κ.α. domains για 1 έως 10 χρόνια.

Η πολυετής κατοχύρωση .gr domains γίνεται ως εξής: Το domain κατοχυρώνεται αρχικά για 2 χρόνια. 5 μέρες μετά, προστίθενται αυτόματα στο domain και τα υπόλοιπα χρόνια που έχετε παραγγείλει.

Είναι δυνατή η κατοχύρωση oνομάτων και με Ελληνικούς χαρακτήρες, πχ ελληνικό-όνομα.gr ή ελληνισμός.eu, ελληνικά.com κλπ. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζουμε την online κατοχύρωση .GR. Για .ΕU, .COM, .NET. domains με Ελληνικά, στείλτε μας ένα αίτημα κατοχύρωσης του domain που επιθυμείτε προς το e-mail domains [at[ stadon [dot] net.

Γιατί λειτουργούμε από το 2000 και είμαστε Εγκεκριμένος Καταχωρητής .GR και .EU domains από την Ε.Ε.Τ.Τ.
Σεβόμαστε απόλυτα και συμμορφωνόμαστε με τους Κανονισμούς της Ε.Ε.Τ.Τ.
Παρέχουμε πλήρεις τιμοκαταλόγους .GR (.com/.eu) domain names, για να ξέρετε τι ακριβώς θα πληρώσετε.
Παρέχουμε Αλλαγή Καταχωρητή .GR domain names προς τη Stadon και τεχνική υποστήριξη, εντελώς δωρεάν!

Tο domain name σας θα ενεργοποιηθεί μετά από 8 έως 24 ώρες.

sys logos