Μέσω του δυναμικού team μας, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες web developing και web design σε κάθε ανάγκη σας. Περιληπτικά μπορούμε να αναλάβουμε τα κατωθι:

  • Σελίδες με στατικό ή δυναμικό περιεχόμενο
  • Εφαρμογές με σύστημα μελών
  • Eshop με αυτόματη χρέωση πιστωτικής
  • Logo creation

Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι μοναδική οπότε δεν μπορούν να αναρτηθούν συγκεκριμένοι τιμοκατάλογοι.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ωστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε την λύση μας και να βγάλουμε κάποιο κόστος το οποίο θα είναι προσωποποιημένο στις απαιτήσεις σας.

Η δημιουργία μιας νέας επιχείρησης στο διαδίκτυο, αλλά και η επέκταση μια φυσικής, μπορεί να  φαντάζει  ως ένα  σχετικά απλό εγχείρημα. Η δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης ωστόσο δεν είναι κάτι εύκολο, αν λάβουμε υπόψη μας και το βάρος της επιτυχημένης πορείας μιας φυσικής επιχείρισης.

Στην Stadon προχωράμε στη μελέτη, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοτόπων για Εταιρείες, Ατομικές επιχειρήσεις, οργανισμούς, και ιδιώτες.

Δημιουργούμε το περιεχόμενο, βασισμένο σε κανόνες marketing, παραμετροποιημένο για μια καλή θέση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Επανασχεδιάζουμε και εκπαιδεύουμε το προσωπικό ώστε να επιτευχθεί μια ολοκληρωμένη παρουσία της επιχείρησης σας στο Internet και τη διαρκή και ποιοτική υποστήριξη .

Παράλληλα, ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις σας έχετε τη δυνατότητα μετάφρασης των ιστοσελίδων σας. Σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά ή της αυτόματης μετάφρασης σε πολύ περισσοτερες γλώσσες.

Με απόλυτα επαγγελματική σχεδίαση και συνδυάζοντας αισθητική, τεχνογνωσία και λειτουργικότητα, χωρίς να μπερδεύουμε τον τελικό χρήστη, αναπτύσσουμε το διαδικτυακό τόπο για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, γιατί πολύ απλά η κάθε μια επιχείρηση έχει τη δική της ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της.

Αναλύοντας την δομή της πληροφορίας που θέλετε να προβάλλετε. Εστιάζουμε στην αισθητική, την ταχύτητα και τη λειτουργικότητα ώστε να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας και το έργο να αποτελεί ένα άρρηκτα συνδεδεμένο σύνολο.

Με πολύ απλό τρόπο και χωρίς περιττά έξοδα αποκτήστε τη δική σας εταιρική παρουσία στο Internet, προσαρμοσμένη στην επικοινωνιακή πολιτική της επιχείρησής σας, και ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ζητήστε μας μια λύση ακριβώς στις δικές ανάγκες

sys logos